Come to your Sensys...

Sensys kent een platte organisatiestructuur met weinig hiërarchie en een prettige, open werksfeer. Eigen verantwoordelijkheid en initiatief waarderen we bijzonder. Onze arbeidsvoorwaarden mag je gerust meer dan concurrerend noemen: een medewerker bepaalt ze voor een groot deel zelf, binnen het budget dat we overeenkomen. Sensys medewerkers zijn mensen die zelfstandigheid en vrijheid hoog waarderen. Mensen die hun eigen kracht willen combineren met de sterke kanten van ons bedrijf...

De technische sterke kant
Onze kracht schuilt in de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van Internet, kantoorapplicaties, streaming media en databases. Dat maakt Sensys de ideale technologiepartner voor bedrijven die zich bezighouden met Web-publishing. Daardoor rennen we permanent in de voorhoede, continu experimenterend met de nieuwste technologie, innovatieve oplossingen realiserend voor onze klanten.

De Andere sterke kant
Onze kracht schuilt in onze bron: Sensys is geschoeid op een Christelijke leest. Ook in onze zakelijke relaties zoeken we steeds naar een houding die past in de navolging van Christus.
Een paar kernwoorden daarbij zijn respect, eerlijkheid en oprechtheid. Concreet betekent dat onder andere: geen kleine lettertjes, geen verborgen agenda's, doen wat je belooft. En het goede voorhebben met iedereen. Inclusief - maar niet beperkt tot - een goede prijs voor onze klanten, en een goede beloning voor onze medewerkers.

Wil je op zo'n manier omgaan met elkaar, dan vraagt dat dagelijks bewuste keuzes. Dat red je niet met een paar huisregels. Daarom vragen we onze medewerkers vanuit hun eigen overtuiging mee vorm te geven aan onze identiteit.

Solliciteren? Op dit moment hebben wij twee vacatures:
  Ervaren Technisch Medewerker ICT
  en een
  Junior Support Medewerker ICT

die, in teamverband, verder gestalte geven aan de ICT-standaard bij haar klanten. Vanuit een tactisch ontwikkeld en opgesteld ICT-beleid, waarin alle relevante bedrijfs-zekerheden (betrouwbaarheid, beveiliging, prestaties, continuïteit, beschikbaarheid) van de infra­structurele en werkpleksystemen zijn verankerd, ben jij verantwoordelijk voor het adequaat functioneren van de standaard technische platformen welke gebaseerd zijn op de Microsoft producten en Lotus Notes (o.a. Microsoft Server 2003, SQL 2000, Exchange 2003, XP Professional) en aanverwante producten voor remote beheer en unattend installaties. Je verzorgt het technisch applicatiebeheer van financiële pakketten zoals Exact Globe 2003 en SDU Belasting Office.

Je draagt zorg voor het proactief beheren, oplossen van problemen en storingen en het verder verbeteren van de ICT infrastructuren. Je bent een teamspeler en werkt zelfstandig. Je werkt mee op de ICT-servicedesk en op 2e lijns support bij het oplossen van problemen. Je participeert in projecten waarin je adviseert over inrichting en gebruik en je zorgt voor het implementeren van nieuwe systemen en applicaties. Eventueel maak je hierbij gebruik van externe partijen die je aanstuurt en begeleidt. Je zorgt voor up-to-date systeem­documentatie en ontwikkelt en bewaakt werkmethoden en procedures. Je geeft advies over het te ontwikkelen ICT-beleid. Vanwege het karakter van deze functie is er soms sprake van onregelmatige werktijden.

Vereisten:
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een opleiding op het gebied van informatietechnologie. Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied systeem­beheer; je hebt ervaring met procesgericht werken (ITIL); je beschikt over een uitstekend technisch inzicht en analytische vaardigheden en een continue drive om mee te bouwen aan een professionele ICT-bedrijf. Je maakt jezelf nieuwe methoden en technieken snel eigen en hebt gevoel voor ‘denken in oplossingen’. Een MCSE certificatie, kennis van programmeer talen, HTML, en ervaring in Lotus Notes applicatie ontwikkeling is een pre. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Nieuwegein.

Solliciteren:
E-mail je schiftelijke reactie naar

  Sensys ICT Services B.V.
  t.a.v. de heer E.M.D. Keegstra
  ekeegstra@sensys.nl

  Of stuur je schriftelijke reactie naar
  Lensveltlaan 29
  3431 RG Nieuwegein

Wil je met het oog op andere vacatures in de toekomst graag worden opgenomen in onze kaartenbak, email dan je CV naar receptie@sensys.nl. Met de post opsturen mag natuurlijk ook.


Copyright © 2006 Sensys ICT BV