Sensys heeft een brede klantenkring...

Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht van enkele projecten.
Sommige van deze producten zijn publiek toegankelijk.

Voor Tros Online: o.a. CyberTop 50,
diverse applicaties w.o. gastenboek
Tros Online
Voor TROS Klassiek: applicatie voor webcam-events
Tros Klassiek
Voor Free Record shop:
The Game (met Michael Douglas) Online
Free Record Shop
Voor het Waterleidingsbedrijf Midden Nederland (WMN) begeleidde Sensys een migratietraject naar Windows NT en MS-Office 97 (o.a. consultancy en projectmanagement)
Voor Hallmark Nederland programmeerde
Sensys ICT BV een reminderservice
Hallmark
Voor de Pan-Europese ISP Tiscali / World Online International bouwt Sensys ICT BV het Content Management Systeem (CMS), de op maat gesneden gebruiksvriendelijke basis van alle Tiscali Portals.

De serverapplicatie is 100% Java (SilverStream), de database Oracle 8i en de client 100% HTML: met slechts een browser (en natuurlijk Internet
toegang) kunnen de World Online editors overal en altijd hun site bijwerken.

Daarnaast verzorgde Sensys voor World Online diverse Live registraties (o.a. de Eurythmics Peace Tour in Rotterdam en Parijs) en optimaliseerden we de wegens ongekend groot succes verstopt geraakte streaming content voor de eerste 'Live Soap' Big Brother.
Tiscali

World Online International

SilverStream Inc.

Big Brother
Voor Nicole Marketing Services converteerde Sensys de grafische productdatabase ten behoeve van Nicole's klant Nissan Europe.

Nicole Marketing
Voor t for telecom bouwde Sensys een Daily Turnover Financial Management Tool.
T for Telecom
Voor de politieke partijen RPF en GPV verzorgde Sensys de live webcast van een persconferentie. Daarin presenteerden de beide partijen plannen tot verregaande samenwerking: de nieuwe ChristenUnie.

ChristenUnie
Voor het Pastoraal Centrum Den Helder bouwt en sponsort Sensys Pastor.nl
Pastor.nl
Voor het Studiecentrum Opleiding Makelaardij (SOM) van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) ontwerpt en bouwt Sensys het NVM-Medewerkersnetwerk© en een digitale leeromgeving, onder de naam 'SOMtimes'

De leeromgeving bevat (naast uitgebreid studie-materiaal, o.a. over het nieuwe belastingstelsel) interactieve toetsen, waaronder een online diagnostische zelftoets. Op basis van deze toets genereert het programma voor elke cursist een gedetailleerd studieadvies-op-maat.

NVM-Som
Samen met vaste opleidingskundige partner EMC - Architect van Leertrajecten ontwierp en realiseerde Sensys een MultiMedia CD-Rom voor PFP Talent, het nieuwe beoordelings- en functioneringssysteem van GTI, toonaangevend dienstverlener in de utiliteitsbouw, industrie, infrastructuur en de maritieme markt.

De CD-Rom bevat uitgebreide informatie voor leidinggevenden over het nieuwe Persoonlijk Functionerings Plan. De hoofdmoot wordt echter gevormd door een cursus gesprekstechniek met extra aandacht voor de specifieke aspecten van een functioneringsgesprek.

Met behulp van tekst, audiofragmenten, foto's en tientallen voorbeeldvideo's krijgt de leidinggevende een gedegen introductie in deze gespreksvormen.

EMC, Architect van Leertrajecten


GTI


Startscherm CD-Rom

Voor AKN realiseerde Sensys samen met de jubilerende KRO en KRO Internet een speciale uitzending van ZigZag Online, het populaire kinder spelprogramma.

Sensys bouwde de gaming module, verzorgt de streaming media en adviseert over de integratie van Internet- en televisietechniek.

AVRO-KRO-NCRV
In opdracht van partner Capcave (New-Media fulfillment) optimaliseert Sensys de dynamische website van STARmaker, een productie van Endemol Interactive.

STARmaker is een variant op Big Brother: een groep getalenteerde jonge mensen wordt in een besloten omgeving klaargestoomd voor het sterrendom, onder het toeziend oog van vele camera's.

STARmaker is ook in andere opzichten een soort 'Big Brother revisited' voor het Capcave/Sensys team: bij beide programma's bleken de (door derden ontwikkelde) websites niet bestand tegen het overweldigende succes, en in beide gevallen werd onze expertise ingeroepen om de sites weer vlot te trekken.

Capcave site

Starmaker site

Endemol Entertainment
Kenter 'ont-wikkelt' commerciële slagkracht en streeft naar een daadwerkelijke 'kentering' in denken en vooral doen. Het grafische ontwerp van de website is van de hand van Rop Haak (HaakKranen Ontwerpers), concept en realisatie is verzorgd door Sensys.
De Nederlandse Vereniging van Journalisten heeft Comanche 3.1 WCMS gekozen voor het beheer van de NVJ websites (o.a. Villamedia en De Journalist). De NVJ en Sensys onderzoeken daarnaast samen de mogelijkheid om Comanche beschikbaar te stellen aan de ca. 10.000 bij de NVJ aangesloten freelance journalisten.
In opdracht van partners Anite Benelux en Capcave ontwikkelde Sensys de applicatie achter de Dayzers website, een nieuw product van de Staatsloterij.
Voor GTI verzorgde Sensys een workshop over contentmanagement bij de introductie van het CMS voor het GTI Intranet.
GTI

Copyright © 1998-2003 Sensys ICT BV