Sensys detacheert de specialisten die uw project nodig heeft...

Detachering
Iedere organisatie loopt zo af en toe tegen zijn eigen (IT) grenzen aan. Door een gebrek aan capaciteit of specifieke kennis stagneren processen, dreigen deadlines niet te worden gehaald en blijven andere taken liggen. Come to your Sensys!

Sensys biedt u tijdelijk personeel met grote kennis, capaciteit en enthousiasme. Daarmee creëeren we voor u de mogelijkheid om flexibel, effectief en efficient invulling te geven aan uw IT- en ICT-projecten.

Sensys detacheert IT- en ICT-personeel vanuit zijn eigen team van specialisten: stuk voor stuk enthousiaste en deskundige medewerkers. Wij bieden u tijdelijke medewerkers voor helpdesk of migratie tot project- en interim management.

Uit ervaring weten wij dat het leveren van tijdelijk personeel maatwerk moet zijn voor elke aanvraag. Daarom vinden wij het belangrijk om tijd te investeren in uw organisatie. Door middel van een kennismakingsgesprek willen wij samen met u onderzoeken of wij passende personeelscapaciteit kunnen bieden. Stelt u ons gerust op de proef!

Bel voor een orienterende afspraak met onze accountmanager Erik Keegstra
030 - 63 00 282, of stuur een email naar detachering@sensys.nl


Copyright © 1998-2006 Sensys ICT BV


[Sensys levert uitsluitend producten en diensten volgens zijn algemene voorwaarden]